Trainingsinfo

Er zijn trainingen voor iedere doelgroep en leeftijd. Bovendien mogen leden bij alle trainingen vrij gebruik maken van de baan.

Vakanties en feestdagen

Tijdens vakanties en feestdagen gelden afwijkende trainingsmomenten. Wil jij weten welke trainingen zijn ingepland? Kijk in de agenda!

Trainingstijden

Maandag Zernike 19:00 Wedstrijdtraining
Dinsdag Zernike 19:00
20:30
ACLO-cursus
Outdoor Fitnesstraining
Woensdag
Zernike
15:00
16:30
19:00
Jeugdtraining (6 t/m 9 jaar)
Jeugdtraining (vanaf 10 jaar)
Instroom & Beginnerstraining & Wedstrijdtraining
Donderdag Zernike 19:00 Instroom & Beginnerstraining & Wedstrijdtraining
Zaterdag Zernike 09:00
10:30
Jeugdtraining (6 t/m 9 jaar)
Jeugdtraining (vanaf 10 jaar)
Zaterdag Europapark 13:00 Wedstrijdtraining

Introductiecursus

Ben je nieuwsgierig naar survivalrun en wil je het eens vrijblijvend proberen zonder direct lid te moeten worden? We organiseren een vijf wekelijkse introductiecursus Surivivalrun met vaste instroommomenten. Tijdens de cursus worden de basistechnieken aangeleerd onder begeleiding van een ervaren trainer. De eerste twee lessen zijn gratis. Daarna besluit je of je door wilt gaan en lid wilt worden.

De startdata van een introductiecursus zijn in het seizoen 2017-2018 op:

  • 22 november
  • 10 januari
  • 14 februari
  • 21 maart
  • 25 april
  • 23 mei
  • 20 juni
Wil je instromen? Geef je dan ruim van te voren op via trainer@survivalgroningen.nl.
Let op: er zijn geen kleedruimtes. Kleed je dus thuis om en neem een bidon met water mee.

Beginnerstraining

Deze training is voor beginnende survivalrunatleten. Hierbij ligt de nadruk op de diverse hindernistechnieken. De trainer geeft indien gewenst specifieke instructies, voorbeelden en begeleiding.

Jeugdtraining

De jeugdtraining is opgedeeld in twee groepen: 6 t/m 9 jaar en vanaf 10 jaar. Op een speelse manier kunnen kinderen de survivalrunsport beoefenen. Daarnaast kan de oudere jeugd trainen voor wedstrijden JSR-C en JSR-B (Jeugd Survivalrun C en B).

Outdoor Fitnesstraining

De outdoor fitnesstraining is bedoeld voor volwassenen die willen kennismaken met de survivalrunsport en andere outdoor-sporten.  Er wordt gewerkt aan survivalruntechnieken, conditie en algemene spieropbouw. De training wordt gegeven in groepsverband, maar iedereen kan op zijn eigen niveau trainen.

Wedstrijdtraining

Deze training is voor leden die meedoen aan de wedstrijden van de Survivalrunbond. Dit zijn survivalruns voor alle verschillende niveaus, van beginner tot veteraan. In de periodisering wordt rekening gehouden met de wedstrijdkalenders van JSR-A, KSR, MSR en LSR.