SVG

De Survivalrun Vereniging Groningen (SVG) is de survivalrun-vereniging voor stadjers.

Per 1 oktober 2018 worden de trainingen verzorgt door Hommes Survival & Outdoor. Alle informatie over lidmaatschap aanvragen kan hier worden gevonden.  Na een klik op de link wordt je doorgestuurd naar de website van Hommes Survival & Outdoor.

Om je uit te schrijven als lid van SVG, stuur je een email naar ledenadministratie@survivalgroningen.nl Uitschrijving dient te gebeuren vóór de eerste dag van een nieuw kwartaal. Als je daarnaast ook lid bent van de Survivalrunbond, moet je dat lidmaatschap zelf bij Survivalrunbond Nederland opzeggen.De afschrijving vindt plaats na het eind van ieder kwartaal.

 

Bestuur

Het bestuur van de Survivalrun Vereniging Groningen bestaat uit:

Eric Wams  – Voorzitter

 

Chaïm la Roi – Penningmeester

Hoi allemaal, mijn naam is Chaïm la Roi. Sinds voorjaar 2013 ben ik actief als beoefenaar van de survivalrunsport. In eerste instantie was ik lid van studentenvereniging Moddervet, maar sinds mijn afstuderen in najaar 2014 ben ik lid van SVG. Ik vind de survivalrun een heerlijke sport, maar vooral een uitstekende uitlaatklep na een dag zitten achter je bureau. Ik train meestal 1 of 2 keer per week, voornamelijk op maandag- en woensdagavond. Ik loop af en toe runs in het middellange survivalrun circuit, maar doe zo nu en dan ook mee met een recreatieve run in de buurt. Sinds november 2016 ben ik penningmeester binnen het SVG bestuur. Mocht je vragen hebben over de betaling, afschrijving of andere financiële zaken, stel ze dan gerust!

Joringel den Hoedt – Secretaris

Dankzij de Aclo-cursus begon ik in 2011 met survivalrun. Heerlijk om een paar keer in de week met een balk op de schouder door de weilanden te rennen. Voor mij is survivalrun een ideaal totaalpakket van sport, buiten zijn en sociale contacten. Binnen de SVG vereniging kan iedereen op zijn/haar eigen niveau trainen en de sfeer op de trainingen is altijd goed. Ik ben secretaris van SVG en houd me onder andere bezig met alle in- en externe communicatie. Vragen hierover kunnen jullie dus bij mij kwijt, op de baan of via de mail.

Rob – LedenadministratorRob

Sinds 18-3-2016 ben ik ledenadministrator van SVG. 

Hardlopen en kitesurfen. Twee passies waar sinds 2014 de survivalrun bijgekomen is. Mijn eerste loop was de Survivalrun Groningen op 22 juni 2014. Deze sport zag ik als een mooie aanvulling op de conditie.

In het seizoen 2014-2015 heb ik vier recreanten runs gelopen. Al snel kwam ik er achter dat het bandje houden niet meeviel. Pas tegen het einde van dat seizoen lukte mij dat. Ondertussen was ik verslaafd aan de survivalrun. Ik schreef me in als lid van de survivalbond en heb een Korte Survivalrun (KSR, voorheen BSC) wedstrijdlicentie aangevraagd. Het volgende seizoen (2015-2016)  heeft alleen de run van Neede mijn bandje af weten te pakken. 

Het ledenbestand van Survivalrun Vereniging Groningen is in korte tijd hard gegroeid.  Samen met de andere bestuurders werken aan de implementatie van een nieuw  softwaresysteem (Conscribo) is de eerste belangrijke stap die ik wil zetten naar een betere vereniging.

Je kunt me op de baan vinden op woensdag- of donderdagavond, en op zaterdagmorgen. Ik beantwoord graag je vragen. Email kun je sturen naar ledenadministratie@survivalgroningen.nl  

Jesper Hommes – Algemeen lidJesper

Mijn naam is Jesper Hommes en ik ben op dit moment trainer, parcourscommissie en algemeen bestuurslid voor SVG. In het verleden heb ik ook meerdere andere rollen vervuld. In 2010 heb ik onze huidige trainingslocatie gebouwd in samenwerking met 3 andere studenten van de ALO en het Sportcentrum van de RUG. Vervolgens om zoveel mogelijk mensen met onze mooie sport in aanraking te brengen zijn we beide verenigingen gestart.
Ik doe zelf aan survivalrun vanaf 2005 en ben dat jaar begonnen als trainer en atleet bij Survivalrunvereniging 4-all-in Boerakker. Afgelopen jaren ben ik vrij fanatiek aan het trainen geweest en loop wedstrijden in het RUC klassement.
In het dagelijks leven ben ik druk bezig met mijn buitensportonderneming Hommes Survival & Outdoor, die ook gebruik maakt van onze trainingslocatie en van waaruit ik ook de trainingen aanbied.

Bijna alle trainingsmomenten behalve de donderdagavond ben ik wel aanwezig! Wil je iets weten over de vereniging of heb je vragen over trainingen en trainingsmomenten kun je mij gerust aanspreken of contact opnemen via trainer@survivalgroningen.nl.